Salutació de l'alcaldessa

Rellinars és un dels municipis més petits del Vallès Occidental. Ens envolten les grans ciutats a l'entorn de Barcelona; però també estem a un peu del Bages, a tocar de la muntanya de Montserrat i de les planes de la Catalunya Central. Som terra de pas cap als orígens del país.

Som un nucli molt petit dins la gran Àrea Metropolitana de Barcelona i el Vallès Occidental.

No volem perdre la nostra fesomia rural i les característiques que ens diferencien de la resta de poblacions de la comarca.

Rellinars vol seguir essent un poble tranquil per a tots els seus residents, estiuejants i visitants.

Aquí hi trobareu tota la informació que us calgui per a realitzar tràmits, conèixer els serveis que teniu a la vostra disposició i informacions de totes les activitats culturals, lúdiques i socials que es realitzen al municipi. Perquè, precisament, a causa del nostre aïllament, més que mai, ens cal utilitzar les noves tecnologies i seguir connectats amb tot el món.

Ens agradarà que descobriu  Rellinars. El nostre entorn privilegiat, a pocs quilòmetres de Barcelona i, al mateix temps, entre els Espais Naturals de la Serra de l'Obac i el Parc Rural del Montserrat és el valor més preuat que tenim com a poble i volem donar-lo a conèixer, també, des d'aquí a tothom.

Rellinars és molt a prop

Darrera actualització: 08.08.2019 | 21:21
Darrera actualització: 08.08.2019 | 21:21