Tomà quets del Vallès
Dijous, 17 de juliol de 2014
Tomà quets del Vallès
Darrera actualització: 16.10.2018 | 11:47
S'inicien les Jornades Gastronòmiques de tomà quets del Vallès amb 18 restaurants participants (del 15 de juliol al 15 de setembre)
Els restaurants del col·lectiu CUINAVO juntament amb altres restaurants de la comarca participen a la III Jornada Gastronòmica de tomà quets del Vallès, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, membre de la Xarxa Productes de la Terra.
Des del 15 de juliol fins al 15 de setembre diversos restaurants de la comarca us ofereixen plats i menús gastronòmics singulars, basats en els tomà quets de varietats antigues recuperades del Vallès.
Els visitants podran tastar varietats de tomà quets com ara el Cor de Bou de Vacarisses, el Rosa Ple de l’Etern, el Pometa de Santa Eulà lia de Ronçana, de l’Ametlla i el Tardà de Riells. Varietats amb gust i olor com els d’abans i que han estat recuperades durant els darrer anys de la mà d’hortolans i pagesos professionals del Vallès i grà cies a la recerca realitzada per l’Associació Llavors Orientals i en Pep Salsetes.