Seguiment del Coronavirus

Dimecres, 18 de de març de 2020 a les 00:00

Actualitzem dia a dia tota la informació. Consulteu la documentació adjunta.

A més dels equipaments i espais municipals també es veuen afectats per les mesures els serveis de Bibliobús, l'horari de la Farmaciola i la freqüència de pas de la línia M12 així com l'atenció del Consultori Mèdic que tanca temporalment.

Davant dels esdeveniments que estan succeint aquests dies, bombardeig d’informacions per totes bandes, comunicats diversos des de les diferents administracions, entitats, serveis... ens adrecem a vosaltres per tal de fer-vos saber que des de l’Ajuntament de Rellinars hem decretat una sèrie de mesures que tenen per objectiu la prudència i la prevenció del contagi del Covid -19.

Som conscients que aquestes mesures afecten la vida diària i la vida social de molts/es de nosaltres,  tant d’aquelles persones que estem als serveis públics, entitats, associacions, com a tota la ciutadania.

Són moments complicats, moments en els que hem de fer pinya, comprendre’ns, cuidar-nos entre tots/es  i sobretot actuar amb molta prudència per tal de poder tornar ben aviat a la normalitat.

Darrera actualització: 20.03.2020 | 19:27